Schoolinformatie 2020-2021

De basisschool is een stukje van je leven. Voor de leerlingen en voor ouders. Jarenlang is er diezelfde weg van huis naar school en weer terug. In de loop van de jaren vertrouwen ouders hun kind zo’n 8.000 uur toe aan de zorg van de leerkrachten van de basisschool. Dat is een belangrijk deel van een kinderleven. Een basisschool kiest u dan ook met zorg.

De lange termijnonderwerpen staan beschreven in de schoolgids. Andere gegevens veranderen jaarlijks, hierbij kunt u denken aan onderwerpen als de groepsindeling, gymtijden, vakantie- en margedag, de kwaliteitsgegevens, etc.
Daarom ontvangt u jaarlijks het nieuwe schoolinformatieboekje, als bijlage van de schoolgids.

Klik hier om het schoolinformatieboekje te kunnen lezen.

Of klik hier voor meer informatie.