Tóch nog een kerstwandeling!

21 december 2021

Aan alle kinderen en ouders van Cbs Roemte en álle andere geïnteresseerden.

Het team van Cbs Roemte heeft tóch nog een kerstwandeling in Loppersum georganiseerd (coronaproof).

Hoe gaat het in z'n werk?
De wandeling begint op het Henk Zigtermanplein (bij de AH), daar hangt een poster met 2 QR-codes; 1 met de route en 1 met een filmpje.
Wanneer je de hele route loopt (ongeveer 2km) en je alle QR-codes onderweg scant zal je het hele Kerstverhaal beleven en uiteindelijk in De Stal terecht komen. Onderweg kom je verschillende vragen en opdrachten tegen.
De route hangt er vanaf woensdag 22 t/m zondag 26 december 2021.

De route is vrij toegankelijk, wij vragen iedereen wel om zich aan de Corona-regels te houden.
Doen jullie mee en gaan jullie samen met ons op zoek naar het kindje Jezus?
We wensen jullie een mooie tocht!

Met vriendelijke groet,
team Cbs Roemte Loppersum.
#KerstwandelingRoemte

Documenten

Of klik hier voor meer informatie.