Sluiting school per 16 december 2020

14 december 2020

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Waarschijnlijk heeft u het nieuws gevolgd en/of de toespraak van premier Rutte gehoord. Nederland gaat de komende vijf weken in complete lockdown.

Scholen dicht

De basisscholen gaan dicht van 16 december t/m 18 januari. Het onderwijs zal in deze periode, net als in de eerste corona golf, online worden verzorgd. Morgen krijgen de kinderen materialen mee die nodig zijn om het onderwijs thuis voort te zetten. Het is daarom handig om de kinderen morgen een extra tas mee te geven. Woensdag 16 december start het thuisonderwijs.

Of klik hier voor meer informatie.